• Binnenkort nieuws over financiĆ«le vrijheid
  • Ken jij webtalk al? Verdien geld met Social media!
Home » Linda Zingt » Belevenissen » Altijd al willen zingen?

Altijd al willen zingen?

Zangles iets voor jou?

Je houdt van muziek en je zingt altijd wanneer je aan de afwas bent, het afwasklusje is gedaan eer je erg in hebt. Misschien heb je stiekem altijd al zangles willen nemen maar je durfde niet de stap te zetten. Of ben je net als ik jaren lang lekker comfortabel in je badkamerstudio gebleven? Denk jij ook dat je niet de juiste stem hebt? En heb je ook soms het idee dat je er niks van bakt of geen toon kunt houden? Dat het wel lekker klinkt als je meezingt met je favoriete nummer op de radio echter als je het zonder muziek zingt het kant nog wal raakt. Ben je er van overtuigd dat zingen niets voor jou is? MIS! Het zijn spoken in jouw hoofd, verhaaltjes die keer op keer in jouw hoofd spelen waardoor je het idee hebt gekregen dat je het niet kunt. Schrijf, bedenk, zeg eens een ander verhaal tegen jezelf. Het is jouw mindset, jouw overtuiging, jouw beleving dat jij het niet kunt. Draai het plaatje vandaag nog om. Ook jij kunt zingen!

Volg je droom

Jarenlang heb ik gedacht dat ik beter in de badkamer kon blijven zingen en deed dat ook keurig. Vooral als ik alleen thuis was ging ik los, en geloof me daar heb ik nu nog last van. Ik kan enkel vrijuit oefenen als ik helemaal alleen ben ondanks dat ik zo vertrouwd ben met de mensen om mij heen. Dit is mijn grootste uitdaging nu tijdens de lockdown. En zo heeft iedereen zijn of haar uitdaging met zingen. Het maakt niet uit hoe "slecht" of goed je bent. Het maakt niet uit of je een topartiest bent of simpelweg geniet van het zingen net als ik. Ondanks alle onzekerheden ben ik mijn verhaal te lijf gegaan, gewoon voor mijzelf, mijn angst te overwinnen en mijn stem de ruimte te geven. Gaandeweg ontdekte ik dat dit een lang gekoesterde droom is van mij en nu ga ik ook zingend het leven door. Herken je iets in mijn verhaal? Zie je ergens een overeenkomst? Voel je wat ik bedoel? Ja? Lees dan verder en volg jouw droom. Geef jouw stem ook de ruimte. Het lucht op.

De eerste stap

De eerste stap heb je al gezet door dit artikel te lezen en tot hier te komen.  Goed zo! Ben trots op je. Niets is moeilijker dan een eerste stap te zetten en iets nieuws te ondernemen. Houd vol. Je kunt het! Grappig is nadat je die eerste stap hebt gezet de volgende stap bijna automatisch volgt, met wat moeite ga je door en voor je het weet volg je een nieuwe weg. Je bemerkt dat elke stap makkelijker gaat en als je obstakels tegenkomt weet je nu dat je met vertrouwen die eerste stap kunt zetten, je hebt het immers al een keer eerder gedaan. Maar wanneer zet jij je eerste stap voor jouw eerste zangles?

Het ideale moment

Het ideale moment bestaat niet. Of misschien toch wel? Vele van ons zijn nu aan huis gekluisterd tijdens deze lockdown periode. Dagelijks veranderen de zaken en worden data zelfs uitgesteld. Hier in Spanje is het op het moment al tot 15 april 2020 en wie weet of dit nog langer gaat duren. Niemand die het weet. Maar dat is nu wel de status. Zo zijn er in het leven wel vaker momenten waarop je op een kruispunt staat of in een bijzondere situatie verkeert. Denk bijvoorbeeld aan een burnoutperiode, scheiding of andere levenssituaties. Misschien is deze Lockdown nu precies het perfecte moment om jouw stem te ontdekken, gewoon lekker thuis. Zonder gedoe, je hoeft niet meteen bij een zangcoach thuis te zijn of op een koor te gaan. Kom, stap uit je comfortabele zone en ontdek jouw stem. Weet je hoeveel voordelen je hebt als je zingt? Weet je hoe je lijf reageert? Je hoofd en hart?

Voordelen van zingen

Hoe ik woon en leef was er voor mij geen mogelijkheid 1x per week naar een goede zangcoach te aan. Praktisch en financieel helemaal niet haalbaar. Ik houd van zingen maar nog meer van goed zingen. Nu zit het beetje in mij dat als ik iets ga doen ik het ook graag goed wil doen en mij ook verdiepen in zangtechnieken.  Internet staat bomvol met gratis video's en artikelen dus met een heel klein budget leek dat een goede manier. Ik bekeek dus regelmatig YouTube tutorials waarmee ik aan het werk ging. Echter dat was het toch niet helemaal. Ja, ik heb er een goede en vooral ook goedkope start gemaakt in de wereld van zangtechnieken en toch miste ik wat

Thuis zangles? Hoe dan?

Hoe ik woon en leef was er voor mij geen mogelijkheid 1x per week naar een goede zangcoach te aan. Praktisch en financieel helemaal niet haalbaar. Ik houd van zingen maar nog meer van goed zingen. Nu zit het beetje in mij dat als ik iets ga doen ik het ook graag goed wil doen en mij ook verdiepen in zangtechnieken.  Internet staat bomvol met gratis video's en artikelen dus met een heel klein budget leek dat een goede manier. Ik bekeek dus regelmatig YouTube tutorials waarmee ik aan het werk ging. Echter dat was het toch niet helemaal. Ja, ik heb er een goede en vooral ook goedkope start gemaakt in de wereld van zangtechnieken en toch miste ik wat.

Zangcoach Robert Lunte & TVS

Na ruim een jaar zoeken naar een voor mij de passende oplossing kwam ik Robert Lunte op YouTube en facebook tegen en ben ik hem gaan volgen. Wat tutorials geprobeerd en ja dit resoneerde helemaal met mij. Ik had al diverse online zangcoaches gezien, hele goede ook, echter veelal met hele dure zanglessen of cursussen. En dat ging hem dus niet worden voor mij. Daarnaast is het ook belangrijk is dat  iemand iets met je doet, dat je het gevoel of idee hebt dat hij of zij jouw inderdaad wat kan leren. En dat gevoel, dat idee had ik bij Robert Lunte. Hij is duidelijk in zijn uitleg, weet waarover hij praat, vol met passie en goede ideeën en vooral en zeer betaalbare online zangtraining. Bingo dacht ik!

Inmiddels ben ik een paar maanden verder en heb zeker al resultaten bemerkt. Ik weet dat ik er nog veel meer uit kan halen. Ik weet ook dat ik het moet inpassen in mijn leven en doe het heerlijk op mijn eigen tempo en ben superblij met de resultaten. Onlangs heb ik een videoreview met Robert gedaan en kan uit ervaring zeggen: "Het is de oplossing!"

Ga ervoor

Dus ga ervoor. Ontdek TVS en Robert Lunte. Het maakt niet uit of je budget nu groot of klein is, er is echt voor iedereen een oplossing. Neem vandaag nog die sprong in het diepe en neem jouw online zanglessen wanneer jij wilt. Klik op de onderstaande foto van Robert en ontdek hoe TVS voor jou kan werken. Maak jouw droom werkelijkheid en wie weet gaan wij samen nog eens een fantastisch leuk lied zingen. Enjoy Singing Now start today! Hartegroet Lind@

#RobertLunte #TVS #OnlineZangles #LeerZingen #Lockdown2020 #Zingen #LindaSingingSongs #DoeIetsNieuws #Uitdaging #ZangCoach

The Vocalist Studio

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.