• Binnenkort nieuws over financiĆ«le vrijheid
  • Ken jij webtalk al? Verdien geld met Social media!
Home » Linda Zingt » Belevenissen » Zingend het Leven door

Zingend het Leven door

Iedereen Zingt

Hoe mooi zou dat zijn wanneer iedereen elke dag zingend de dag doorkomt, keer op keer. Hoe vrolijk zou het in huis klinken, op straat, in de winkels of de bus. Hoe fijn zou het zijn als een ieder met een lach op zijn gezicht en twinkels in de ogen van plezier al zingend het leven door zou gaan. Klinkt als een utopie nietwaar.

Overal

Misschien is dit ook wel zo echter van muziek wordt je zo blij en van zingen wordt je hart heel erg vrij. Het neemt niet weg dat er bij iedereen elke dag wel iets van muziek in de dag verweven zit. Op de radio, de mobiele telefoon, tv, mp3 speler of wellicht met een cd-eetje. Misschien alleen maar een wijsje in je hoofd wat zo lekker irritant blijft hangen of een vogel die zijn lied zingt in je achtertuin. Je zingt heerlijk onder de douche of neuriënd tijdens de afwas, je kind zingt "Zakdoekje leggen" en de haan die kraait "wakker worden". Overal zit muziek in als je jouw aandacht er aan geeft is het een ontzettende openbaring wanneer je ontdekt wat er allemaal muziek maakt. Ik verzeker jou... je gaat lachen!

Een dag zonder

Een dag zonder lach, zegt men vaak, is een dag niet geleefd. Dit geldt ook voor muziek maken en misschien voor zingen helemaal. Als je zingt gebeurd er zoveel in je lichaam echter ook op mentaal en spiritueel niveau vindt er heel veel plaats. Het laat energie weer stromen, het haalt blokkades weg, je keel staat letterlijk open en goh wat kan het helend werken! Tijdens stevig rock songs kun je je frustraties of irritaties lekker laten waaien en met een gevoelig liedje spreek je je eigen emoties aan. Niets zo opschonend als dat allemaal een weg naar buiten te laten gaan. Een dag zonder schoonmaak, zeg ik vaak, is een hele grote afwas aan het einde van de week. Dus ik zeg: Zing elke dag een lied! Maakt niet uit hoe en waar en wanneer maar zing, zing en zing.

Hartegroet, Linda La Conexión


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.