• Binnenkort nieuws over financiële vrijheid
  • Ken jij webtalk al? Verdien geld met Social media!
Home » Linda Zingt

Mijn Passie is Zingen

Hallo jij daar. Wat leuk dat je mijn reis van badkamerzangeres naar podiumartiest met mij wilt delen. Dankbaar ben ik ook want zonder jou is mijn reis leuk maar veel mooier als we dat samen doen. 

De vraag van mijn leven 

Deze reis volg ik nu vier jaar en elke dag, elke maand en elk jaar verwonder ik mijzelf over de prachtige momenten welke vaak spontaan ontstaan. Momenten welke ik enkel ervaar omdat er mensen zoals jij zijn waarvoor ik kan zingen, mensen die mij steunen in moeilijke momenten, mij kansen bieden en wellicht het belangrijkste: dansen en genieten wanneer ik optreed. Daar ben ik dankbaar voor. 

Ooit was de vraag van mijn partner: "Als jij nu eens wat voor jezelf wilt doen, helemaal voor jou alleen, wat wil je dan doen?" Mijn antwoord kwam uit mijn mond voordat ik er erg in had en kwam vanuit mijn tenen: "Zingen!" Ik was verbaasd over mijn eigen antwoord en het moest even bezinken. Mijn partner zei volmondig: "Nou ga dat dan doen!"

Op zoek 

En zo ging ik op reis, naar mijn stem, naar mijn geluid, naar mijn liedjes. Althans dat dacht ik toen ik op weg ging. Maar nee, dat was het niet. Ik ging op weg naar mijzelf. Ik ontdekte dat ik alleen maar kan zingen als ik alles geef wat ik in mij heb, mijn ziel en zaligheid. Hoe? Door alle blokkades te elimineren welke binnenin mij dwalen, mij open te stellen en vanuit mijn hart te zingen. En blijkt dat dat de allergrootste uitdaging is.

Zingen is Delen

Het mooiste voor mij is wanneer ik kan zingen voor jou! Ja ik word blij van zingen voor anderen en de energie te delen. Ik voel dat er een soort samenzijn ontstaat en de muziek helpt daarbij. Ik geniet als ik jou zie genieten, zie dansen, meezingen of gewoon aan de bar zie zitten luisteren. Weet je, alles is goed op zo'n avond want ik weet dat er iets moois ontstaat en daarom blijf ik mijn passie en mijn reis vervolgen. Muzikale groet, Lind@ Singing SongOnline Live concerten Lockdown2020

Mijn gigs zijn verschoven of gecanceled en is het een stille boel. Ik mis het zingen voor en met jou. Ik mis de gezelligheid en de connecties met jullie. Ik mis het allemaal. Geïnspireerd door een goede vriend die nu zijn DJ talenten online streamt ben ik ook op zoek gegaan. Zomaar livestreamen gaat niet als zangeres dus was een lange zoektocht. Ik het stageit gevonden, een prachtige site om live te streamen en zeker weet dat ook de rechten van de muziek zijn betaald. Ja ik investeer een percentage van de opbrengsten aan StageIt voor alle rechten. Net zoiets als in Nederland je de Buma Stemra hebt. Ik heb het er graag voor over!

Nu het steeds concreter wordt kon ik niet wachten je al te informeren via deze weg. Wordt er nu al blij van. Binnenkort kun jij dus een liveconcert zien vanuit je huiskamer! Hoe leuk is dat! Al drie weken ben ik druk aan het voorbereiden. Account is gemaakt, soundcheck in de maak en de setlijst ben ik aan het samenstellen. Volg het blog of wanneer je niet kunt wachten vraag alvast een password aan voor mijn HomeStage via het contactformulier. 

Mijn eerst try-out heb ik inmiddels via Facebook Live gedaan en ging echt leuk. Wel gemerkt dat de connectie niet echt voldoende was dus daar wordt nu hard aan gewerkt.

Tevens ben ik bezig ZOOM te ontdekken of dat niet een betere optie is. Heb jij al ervaring met ZOOM? Dan hoor ik dat graag! Stuur mij gerust even een berichtje. Alvast bedankt!


Agenda 2020

Alle geplande optredens zijn geannuleerd ivm COVID-19

Datum Evenement - Event - Actuazion
25-04-2020 Besloten Feest - Linda La Conexion - CANCELED
02-05-2020 Benefiet Concert Universele Vrede - Maella Friends Group - CANCELED
15-05-2020 Besloten privéfeest - Linda La Conexion - CANCELED
SOON !!! ONLINE LIVE LOCKDOWN CONCERT - LINDA SINGING SONGS


Muzikale Momenten