• Binnenkort nieuws over financiële vrijheid
  • Ken jij webtalk al? Verdien geld met Social media!
Home » Financiële Vrijheid » Uitleg EXW

Passief Inkomen met EXW

Geloof  jij in ´normaal´ sparen en wat levert dat nog op?

Vandaag de dag levert je spaartegoed op de bank steeds minder rente op. De rentes blijven dalen en zoals het er nu uit ziet mag je binnenkort rente betalen over je spaartegoed. Negatieve rente wordt dat genoemd. Betalen voor je zelf verdiende spaargeld wat ergens op een bankrekening staat. Eigenlijk wordt je gestraft voor het harde sparen, jouw inspanning, jouw energie en tijd, jouw leven. Je spaargeld levert nagenoeg niets meer op. Echter er is nog een punt. De huidige situatie waar nagenoeg alle bestaande banken mee te maken hebben, en min of meer op omvallen staan, zorgt ervoor dat het risico aanwezig is dat alle burgers moeten mee betalen deze banken te redden. Dus daar gaat je spaargeld. De omgekeerde wereld!

Nu er is een mogelijkheid de wereld positief te laten draaien en van iets negatiefs iets positiefs te maken. Investeren en met samengestelde rente een mooi kapitaal opbouwen waardoor jij een weg creëert van Overleven naar Leven.

EXW pakt het anders aan 

Ja, en toen ik las dat EXW het anders doen wist ik dit hoort bij ons! Hier ga ik iets mee doen. Onze slogan is als jaren “Wij doen het anders” en pionieren is ons niet vreemd. Daar is onze reis met EXW gestart. EXW werkt dus niet met een negatieve rente! Nee, je wordt meer dan royaal beloond voor het beschikbaar stellen van jou investering, jouw spaargeld. Het mooie is dat jouw inleg altijd van jou blijft. Je koopt een aandeel bij EXW van minimaal €300,00 + €20,00 opstartkosten. Je zet deze investering voor 30 dagen vast en daarvoor wordt jij beloond met een dagelijkse rente van 0% tot wel 0,32%! Na deze 30 dagen is jouw inleg weer vrij opneembaar. Fantastisch dachten wij. Stel dat het na die 30 dagen niets is kan ik gewoon mijn inleg weer terugboeken en is er geen man overboord. Werkt het wel? Gaan we lekker door met sparen. Op naar een nieuw leven! Ben je nieuwsgierig wat jouw inleg kan opbrengen Kijk dan op de pagina met de rekenvoorbeelden met schema´s met enkelvoudige en samengesteld rente en wat jij mogelijk over 5 jaar op jouw rekening zou kunnen hebben staan.

 

Let Op: De rente kan fluctueren. Afhankelijk van investeringen en winsten van EXW kan er een verschil zijn in de dagelijkse rentepercentages. Op dit moment ligt het lager dan 0,32% daar EXW heeft geïnvesteerd in het platform drastisch heeft verandert en extra bescherming heeft aangebracht voor hackers en betere beveiliging. Neemt niet weg dat het nog steeds meer is dan wat je op je "normale" spaarrekening zou ontvangen. Hoe dan ook een Win-Win situatie.

Het bedrijf EXW

EXW is een Europees bedrijf welke gevestigd is in Liechtenstein. EXW is gestart in 2019, heeft meer dan 100 medewerkers en zijn actief in 160 landen. Ze hebben momenteel meer dan 10.000 actieve gebruikers, zeg maar aandeelhouders. Dit aantal groeit met ongeveer 500 nieuwe inschrijvingen per dag. EXW is een bedrijf dat oplossingen biedt voor uitdagingen in de oude economie. Hier maak je kennis met de drie jonge zakenmannen met een visie en het bedrijf EXW. Wil je meer informatie ontvangen per email laat het mij gerust weten.

Dit is wat EXW doet

EXW houdt zich met diverse onderdelen bezig op de financiële markt en met name op de cryptocurrency markt. Daarnaast ontwikkelen zij bedrijfsonderdelen waar ook jij in kan investeren of deel uit kan maken en er zelf de vruchten van plukt. EXW investeert en genereerd financiële vrijheid binnen een verouderde financiële markt en creëren een nieuwe vorm van bankieren. Ja klinkt bijna te mooi om waar te zijn nietwaar? Ja dat dacht ik ook een aantal maanden geleden en nu ben ik zelf ingestapt bij EXW. Lees hier meer over het bedrijf EXW

Bedrijfsonderdelen van EXW

EXW Pay

Dit is een online betalingsplatform waar je de dagelijkse betalingen kunt afhandelen. Binnenkort, in de loop van 2020 zal het mogelijk zijn al jou bankzaken bij EXW te regelen en ook jouw creditcard aan te vragen.

EXW Creditcard

In 2020 zal de exw creditcard gereed zijn. Met deze creditcard kun je niet als met alle andere creditcards je betalingen voldoen.

Online wisselkantoor voor Cryptocurrency

EXW heeft een online betalingsplatform voor het betalen met en/of het uitwisselen van cryptocurrency zoals bitcoins, exw coins en diverse andere cryptomunten.

EXW Vastgoed

EXW Vastgoed heeft 6 grote vastgoed in de wereld waar jij in kan investeren of een object kunt aankopen. EXW Vastgoed koopt aan, verhuurd en/exploiteert vastgoed, bedrijven en plantages over de gehele wereld.

EXW Trading

Binnen het onderdeel EXW Trading handelen zij op de diverse beurzen met crypto currency. 

EXW Autoplan

Ben je aardig op weg met je investering en groeit jouw kapitaal al goe kun je mee doen met het auto lease programma. Op de lange termijn kun je auto´s leasen van merken als Mercedes, BMW en audi met korting voor EXW Klanten.

Nuttige Informatie over EXW

  • EXW Beschikt over alle benodigde licenties
  • EXW Voldoet aan de Europese regelgeving
  • EXW is geen scam of hoax echter let op er zijn scammers die EXW imiteren!
  • EXW de officiële website vindt je hier https://www.exw-wallet.com

EXW nieuws - Attentie

If you are successful as a company, it attracts not only interested customers, but unfortunately also fraudsters who try to get the customers' money. Above all EXW does, the security of the money and the protection of the customers is paramount. Some of these malicious subjects, fake Facebook profiles, Telegram profiles and much more!

Due to recent events (fake profiles) following WARNING:

The founders of EXW - neither Benjamin Herzog, Manuel Batista or Pirmin Troger - nor the leaders would EVER ask customers for money for payouts or ask for personal data via social media. Many scammers are trying to do just that with fake accounts on all kinds of platforms.

Furthermore, EXW does not use a profile on telegram to answer support requests. The only channels used are the ticket system in the back office and the email address: support@exw-wallet.com. These are the only channels available to receive trustworthy help regarding a support request. Please be careful and always think about it or, just to be on the safe side, ask the person again by phone if they actually sent you this message.

Your EXW Team

Wil je weten wie ik ben? Neem gerust contact met mij op! Lind@enjoylifenow.eu

WAARSCHUWING

Officieel moet ik je meedelen en jou erop wijzen dat elke vorm van investeren een risico mee brengt. Afhankelijk van de vorm van investeren is het risico hoog of laag. Stap dus enkel in met een bedrag wat je kunt missen en weet dat je ook kunt verliezen. Ik, Linda, neem geen verantwoordelijkheid op mij voor het risico wat jij gaat nemen of neemt.