• Binnenkort nieuws over financiële vrijheid
  • Ken jij webtalk al? Verdien geld met Social media!
Home » Financiële Vrijheid » Renteschema´s EXW

Rekenvoorbeelden Renteschema´s EXW

De onderstaande rekenvoorbeelden geven een goed inzicht wat er mogelijk is met jouw inleg. Hoe jouw kapitaal groeit met de dag. In eerste instantie zul je wellicht denken uh? is dat mogelijk? hele normale reactie. Wij zelf hebben meer malen het schema wat wij hadden ontvangen doorberekend en bekeken, over gesproken en nog eens naar gekeken. En ja, mijn man het rekenwonder, heeft excel geopend en uren bezig geweest het door te rekenen en ja het kan daadwerkelijk! Bekijk zelf de schema's en laat het op je inwerken. Heb je vragen? Stel ze gerust en ik geef je een antwoord opdat ook jij een stap kan zetten van Overleven naar Leven. Het is ook mogelijk een infopakket aan te vragen bij mij als je dat prettig vindt. 


Extra informatie

Deze rekenvoorbeelden zijn door onszelf gemaakt en diverse keren uitgerekend met de rentepercentage van 0,32% welke EXW uitbetaald. Er is geen rekening gehouden met extra commissies, handelen in bitcoins of andere cryptomunten. Let wel dit zijn voorbeelden en geeft geen garantie dat dit de daadwerkelijke uitkomst is. Dit is geheel afhankelijk van wat jij zelf met jouw inleg doet, of je met een team werkt of niet, er leefgeld vanaf haalt of investeert in andere EXW projecten. Deze voorbeelden zijn gebaseerd op een eenmalig inleg waarmee jij dagelijks je rente van 0,32% overhevelt en zo met rente op rente werkt, er geen geld afhaalt en verder niets investeert. Deze rekenvoorbeelden geven echter weer wat er mogelijk is met jouw inleg bij EXW. Voor ons een manier om van Overleven naar Leven te gaan. Wat houd je tegen? De inleg blijft altijd van jou.

 

Rente kan fluctueren

De rente kan fluctueren. Afhankelijk van investeringen en winsten van EXW kan er een verschil zijn in de dagelijkse rentepercentages. Op dit moment ligt het lager dan 0,32% daar EXW heeft geïnvesteerd in het platform drastisch heeft verandert en extra bescherming heeft aangebracht voor hackers en betere beveiliging. Neemt niet weg dat het nog steeds meer is dan wat je op je "normale" spaarrekening zou ontvangen. Hoe dan ook een Win-Win situatie.