• Binnenkort nieuws over financiële vrijheid
  • Ken jij webtalk al? Verdien geld met Social media!
Home » Financiële Vrijheid » Hoe investeer je bij EXW

Hoe investeer je bij EXW?

Investeren bij EXW

Wat doet EXW met jouw investering?

Jouw eerste inleg oftewel jouw eerste investering in EXW wordt door EXW gebruikt om bedrijfsonderdelen zoals EXW Car en EXW Travel te financieren. In de banner zie je diverse bedrijfsonderdelen. Je kunt ook de bedrijfspresentatie bekijken en zo EXW beter leren kennen. De winst welke EXW maakt geven ze terug aan de investeerders, aan jou en mij dus. Voor het gebruik van jouw investering wordt je beloond met een dagelijkse rente. Het mooie is dat jouw inleg altijd van jou blijft.

Eerste inleg,  Cryptowallet en tokens

Alvorens je een eerste inleg kunt overmaken maak je een account aan bij EXW en krijg je een cryptowallet. Wat is een nu eigenlijk een cryptowallet? Dit is niets anders dan een digitale portemonnee waar digitale munten en euro's in zitten. Met deze digitale portemonnee kun je dagelijks exact alles bijhouden, rente's heen en weer zetten en zelf ook handelen in andere cryptomunten, ook wel cryptocurrencie genoemd. Een (bijna) normale bankrekening zogezegd enkel digitaal. Na het registreren bij EXW kun jij jouw eerst inleg in euro’s overboeken. Dit tegoed wordt omgezet in EXW tokens. Deze tokens vertegenwoordigen een  bepaalde waarde. Deze waarde groeit naarmate EXW groeit. Voor het bewaren van deze tokens in jouw EXW wallet ontvang je tot 10% rente per maand. Ook kun je ervoor kiezen de EXW Bonuswallet te gebruiken waardoor je met samengestelde rente gaat werken en jou kapitaal nog sneller groeit. Zeg maar de bonuskaart van EXW.

Heb je al een cryptowallet?

Ben je al bekend met crypto's en bitcoins? Wellicht heb je al een wallet gevuld met crypto's, dan weet je waarschijnlijk ook dat het bewaren van je crypto's niets oplevert. Bij EXW dus wel! Je kunt het simpel overboeken van de cryptowallet naar je EXW wallet en na 24 uur gaat je investering dagelijks rente opleveren.

Wat is de minimale eerste investering?

De minimale inleg is €100,00 plus €20,- euro kosten. In totaal leg je dus €120,00 in tenminste als je wilt profiteren van de dagelijkse rente van 0,32%! Jouw investering blijft altijd tot je beschikking staan in jouw EXW Wallet, jouw digitale  portemonnee. Je inleg zet je voor 30 dagen vast en ontvang je dagelijks een enkelvoudige rente. Je hoeft verder niets te doen. Neem je het binnen 30 dagen op dan is er boeterente van 10% verschuldigd. Na deze 30 dagen is je investering weer vrij opneembaar. Elke maand weer opnieuw. Mooi toch? ideaal om gewoon eens te proberen. Is het niets? Neem je na een maand je geld weer op en sluit je je account. Is het stiekem toch wel gaaf om te doen en zie je je kapitaal groeien? Zet je het weer vast voor 30 dagen. 

Twee opties om jouw inleg te laten groeien

Optie 1. Enkelvoudige rente ontvangen tot 10% rente per maand.

Optie 2. Samengestelde rente ontvangen tot wel 18 % rente per maand.

  • Optie 1. Enkelvoudige rente

Dagelijks ontvang je tot 0,32% rente per dag wat gelijk staat aan 10% per maand. Elke dag om 9.00 uur wordt de rente in je EXW cryptowallet bijgeschreven. Als je kiest voor enkelvoudige rente doe je verder niets. Simpelweg ontvangen, opbouwen en straks genieten van de vermeerdering van je investering. Duurt iets langer eer je een kapitaal hebt opgebouwd, echter ook weer afhankelijk van de hoogte van de inleg. Maar je hebt ook geen gedoe.

  • Optie 2. Samengestelde rente

Een andere optie is dat je de dagelijkse rente welke je ontvangt toevoegt aan je oorspronkelijke investering. Hierdoor stapel je de rente als het ware op en krijg je rente op rente. Dit noemen we samengestelde rente of ook wel compounding. Door dagelijks rente op rente te stapelen groeit jouw investering exponentieel. Het enige wat je dagelijks doet is de ontvangen rente vanuit de EXW cryptowallet naar je EXW bonuswallet te verplaatsen. Hier ben je hooguit 5 minuten per dag mee bezig en klaar is kees. Op deze manier ontvang je geen 10% enkelvoudige rente echter tot wel 18% rente per maand. Een zeer groot verschil, zeker wanneer je dit bekijkt over een langere looptijd. Nieuwsgierig naar de rekenvoorbeelden? Klik dan hier en bekijk wat jouw inleg kan opleveren per maand en per jaar.

TIP voor Nederlanders die ook in Nederland belasting betalen

Aan het einde van elk jaar ontvang je van EXW een jaaroverzicht welke je gebruikt voor je belastingaangifte. Jouw inkomsten wat je hebt verdient met EXW valt in box 3 en niet in box 1 dus ook daar heb je weer een leuk voordeel te behalen.

Is het wel mogelijk om zulke hoge rendementen te maken?

Mensen zoals jij en ik vinden de hoge rendementen die ontstaan door samengestelde rente vaak ongelofelijk en in het begin zelfs raar. Wekt geen vertrouwen en kijk je al snel niet meer verder. Ik daag jouw vandaag uit! Stap uit je comfortzone, doe eens gek en manifesteer jouw rijkdom. Bedoel als je al tot hier ben gekomen met lezen dan ben je net zo nieuwsgierig als ik was. Google maar eens op enkelvoudige en samengestelde rente, Enkelvoudige rent groeit lineair en samengestelde rente groeit exponentieel. Dit is een bekend fenomeen en zijn buitengewone rendementen op lange termijn zeker te behalen.

Twijfels? 

Na zeker een jaar research te hebben gedaan en vele twijfels heb ik onlangs het roer omgegooid en mijn letterlijk laatste €300,00 ingelegd bij EXW! Tijd om mijn rijkdom te manifesteren en wat is er dan beter dan je laatste geld te investeren? Kansen creëer jezelf. En weet je wat...het werkt! Ik ben zo enthousiast dat ik dit met jou wil delen die hier op deze plek dit nu aan het lezen is. Jij hebt dit dus zelf onder je ogen gebracht. Top gedaan!

Teamwork help!

Wat een verhaal nietwaar. Dringt het al een beetje tot je door? Misschien heb je al eens wat gezien of gehoord van dit soort bedrijven en vernomen dat je dan met een team moet gaan werken. Nu laat het 'moeten' maar weg. Zodra het een moeten wordt is je vrijheid weg en ook niet meer leuk. En wellicht ben je helemaal geen teamspeler toch? Helemaal niets mis mee. Weet je de kracht zit in jou. Bij EXW is het absoluut niet nodig een team op te bouwen om rendement te genereren. De rendementen welke je in het rekenvoorbeelden van optie 1 en 2 ziet zijn enkel en alleen gebaseerd op het rendement van jouw eigen investering.

Toch wel leuke team opbouwen?

Ben je echt geïnspireerd en wil je het delen dan is het werken met een team wel een leuk idee. Weet of denk je dat het wat voor jou is? Vindt je het leuk mensen te helpen en te coachen? Ga dan met een team werken. EXW betaald commissies uit als je met een team werkt dus jouw kapitaal kan daardoor leuk groeien. Ligt hier jouw interesse neem dan gerust contact met mij op. We gaan dan samen kijken hoe we dit kunnen opstarten zodat ook jij meehelpt aan het genereren van overvloed. Pay it forward.

Vragen? Stel ze gerust!

Wat een hoop informatie komt er zo op je af. Mijn hoofd draaide wel 100 rondjes toen ik dit allemaal voor het eerst onder ogen kreeg. Ik kan mij zo voorstellen dat je vol zit met vragen. Daarom schroom niet stel ze gerust. Daar ben ik voor. Op bijna alle vragen kan ik een antwoord geven. Zo niet dan zoek ik voor je uit. Afgesproken? Stel hier je vraag

Van Overleven naar Leven gaan?

Ben je er klaar voor? Wil je net zoals ik je financiële vrijheid manifesteren? Ben je het geneuzel in de ruimte zat? Of wil je nuttig sparen voor later of juist voor nu? Maak dan je eigen EXW account aan en zet de eerste stap op je nieuwe levensweg.

Hoe doe ik dat?

De eerste stap is alles doorlezen op deze site over EXW. Ook kun je een informatiepakket aanvragen en stuur ik jou de documenten per email toe en kun jij ze op je eigen tijd doorlezen. Lees vooraf het stappenplan waarin exact staat omschreven hoe een account aan te maken. De link welke je nodig hebt voor de registratie staat hieronder. Via deze link kom je bij het registratiescherm. Tevens kom je bij mij in het team en help jij mij ook op weg van Overleven naar Leven en daar ben ik je erg dankbaar voor! Gaan we samen lekker een kop koffie drinken!

Jouw registratielink voor registreren van een EXW account

Geniet van deze nieuwe stap

Uiteraard wens ik jou heel veel succes met deze nieuwe weg naar financiële vrijheid. Bovenal: Blijf genieten van alle kleine dingen en geniet ook van deze stappen welke je nu zet.
Vergeet niet dat investeren brengt risico’s met zich mee. Investeer alleen een bedrag dat je kunt missen. Louis zou zeggen: “Zonder risico kun je niet leven”. Dit is jouw stap van Overleven naar Leven.

Hartegroet, Lind@EnjoyLifeNow.eu

Bekijk hier de rekenvoorbeelden van mogelijke rendementen met EXW

 

Succes op jouw weg van Overvloed