• Binnenkort nieuws over financiële vrijheid
  • Ken jij webtalk al? Verdien geld met Social media!
Home » Financiële Vrijheid » Geld verdienen met Social Media

Geld verdienen met Social Media

Gepubliceerd op 12 februari 2021 om 15:03

Geld verdienen met sociaal media? Kan dat? Hoe dan? Is het geen fake? Krijg je wel uitbetaald? Allemaal vragen die door 'onze' generatie vaak door het hoofd heen gaan als we praten over geld verdienen met internet. Een hele nieuwe wereld, althans voor mij, die open aan het gaan is sinds wij gezellig thuis zitten in deze kroonperiode.

Kan dat echt?

Natuurlijk weten wij allemaal dat het kan en dat het door vele mensen wordt gedaan en op den een of andere manier heb ik daar veel bewondering voor. Het is mij nog nooit echt helemaal gelukt. Gebrek aan tijd? Geen lef? Ver van je bed show of alleen maar weggelegd voor internetnerds? Ja vooral dat laatste heb ik altijd gedacht. Dat je ontzettend goed met computers moet zijn, moet kunnen programmeren en al wil je een goede stuiver eraan over houden of zelfs een goede spaarpot ermee vullen. Jarenlang heeft het mij tegengehouden het ook zelf echt daadwerkelijk te gaan doen. Geld verdienen met internet. Kom op je kan het!

Het lukt mij niet

Nagenoeg iedereen zit tegenwoordig wel op een sociaal platform zoals facebook, Instagram of YouTube om er enkele te noemen. En ja we weten dat daar geld in zit, veel geld zelfs al je het goed doet. Zo kun je met facebook groepen en advertenties geld verdienen dat was mij wel bekend echter heb ik er nooit echt iets van begrepen. Heb vele uren zitten lezen op facebook, concept advertenties aangemaakt en ze nooit durven plaatsen. Waarom? Simpel. Wie zegt mij dat ik niet teveel betaal? Of het wel werkt? Doe ik het wel goed? Heb ik de campagne wel juist opgezet? Tja, voor een leek op dat gebied kun je uren lezen op de Facebook Support pagina's en denken dat je het dan begrijpt. Een studie is er niets bij. Herken je dat gevoel? Je wilt wel iets, je weet dat het er is, je ziet mensen om je heen het ook doen en waarom lukt het jou dan niet?

Alleen voor nerds?

Je gaat uitproberen en leren met vallen en opstaan. Oké, we maken een YouTube kanaal aan. Leuk en je kunt er geld mee verdienen daar wordt je toch keer op keer op gewezen wanneer je met YouTubers praat of er over leest of zelfs ziet. Vele uren besteed je aan je eigen kanaal en upload je suf aan leuke video's. Nou laat maar komen! En dan raak je teleurgesteld. Je hebt maar liefst 1000 volgers nodig die samen minstens 4000 kijkuren verzamelen eer je in aanmerking komt voor de eerste inkomsten. Praktijk? De moed zakt in je schoenen, je denkt dat lukt mij nooit! Een desillusie rijker.

En toch, en toch... het moet toch makkelijker zijn? Waar zit toch die gouden sleutel? De juiste formule voor een leek zoals ik? Hoe kom ik daar waar ik zijn wil? Ook nog zonder uren, dagen, weken en zelfs maanden aan het werk te zijn? Daarbij het moet toch ook wel leuk zijn? Telkens malen al deze vragen door mijn hoofd en heb ik niet in de gaten dat ik juist door deze onbeantwoorde vragen in mijn hoofd het hele proces juist blokkeer. Ja daar kom je dan na een paar jaar achter wanneer je dus verplicht 'opgesloten' thuis zit. De eerste periode zie je het nog niet zo tot dat het knijp begint te worden. De grond onder je voeten weg aan het zakken is en je toch staande wilt houden. Je gaat door hoe dan ook totdat... totdat je tot jezelf komt. Terug naar de basis. Voor mij is dat regelmatig meditaties doen en vragen stellen aan mijn hogere zelf. De antwoorden komen als nieuwe ideeën in mijn hoofd op en de energie gaat weer zachtjes stromen in een richting waar ik graag zijn wil. Financieel afhankelijk, vrijheid en in een wereld zijn waar wij allen dit ervaren.

Jij kan het ook!

Mijn laptop haal ik tevoorschijn, ik stof hem af, zoek al mijn papieren en logincodes op en ga aan het werk! Kom Linda je kan het! Zeg ik dan tegen mij zelf. Er zijn kansen, mogelijkheden en laat je niet op je kop zitten omdat de wereld om je heen verandert. Verander mee! Doe waar je goed in bent en deel het! Dat is mijn talent in dit leven en daarom lees jij nu op dit moment deze blog. Want ook jij bent door dit proces heen gegaan. Mijn ontdekkingsreis naar het geld verdienen met internet is weer gestart en ik heb mooie dingen ontdekt waarvan ik weet dat dat ook voor een digibeet haalbaar is. Ik zoek ook iets wat ik al doe op internet en waar ik geld mee kan verdienen. Waar ik ook blij van wordt en niet alleen maar als werk zie. Passie is het sleutelwoord. Mijn eerste ontdekking deel ik nu hier met jou. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dit echt leuk is voor iedereen die regelmatig op sociaal media bezig is.

Jij gebruikt Sociaal media toch?

Zit je veel op sociaal media zoals facebook? Deelt vaak berichten, foto's en misschien ga je wel eens live? Facebook is leuk en mooi medium om contact te houden, tijd te verdrijven of om geïnspireerd te raken. Maar als gemiddelde gebruiker verdien je er helemaal niets mee en sponsor je juist het bedrijf facebook. Tja... Hoe leuk zou het zijn als je dit allemaal kunt doen en er wel geld mee verdient? Met berichten schrijven, foto's delen, vrienden toevoegen en contacten leggen? Nu dat kan met Webtalk!

Webtalk en Geld verdienen

Webtalk had al wel eens gezien, maar ach jee ik zit toch op facebook? Onlangs het ik een Webtalk account aangemaakt. Wilde weten wat het was en of het inderdaad iets is om het leuke met het aangename te verenigen. Nou ik ben helemaal om! Op het eerste gezicht lijkt het enkel om advertenties te draaien, maar daar scroll je gewoon langs. Het is net facebook. Je kunt je pagina aanmaken, vrienden toevoegen, mensen volgen, berichten posten, foto's en video's delen en met dat alles spaar je punten. Die punten worden aan het einde van de maand in dollars omgezet en naar je bankrekening overgemaakt. En zo wordt jouw sociaal mediatijd ineens veel aantrekkelijker! Webtalk is dus wat dat betreft ideaal en voor mij de oplossing en kans om langzaam van facebook over te schakelen naar Webtalk. Waarom langzaam? Omdat ik al mijn contacten lief heb en niet iedereen nog overal te vinden is.

Registreer je vandaag nog!

Voor nu kun je enkel registreren bij Webtalk via een uitnodigingslink en die heb ik voor je! Hieronder zie je de mooie banner van Webtalk. Wanneer je daar op klikt kun je je registreren en direct aan de slag. Het is als het ware mijn uitnodigingslink en door deze te gebruiken krijg ik een paar punten in mijn portemonnee. Je sponsort mij echter je sponsort jezelf ook! Iedereen op Webtalk heeft dezelfde opties en kansen. Wanneer jij jouw vrienden weer toevoegt krijg jij weer punten, enzovoort enzovoort. Iedereen op Webtalk krijgt zijn aandeel afhankelijk hoe actief je bent. Dus een absolute win-win!


Bekijk hier de presentatie van Webtalk op YouTube

Ik zie je graag in mijn contactenlijst van Webtalk staan. Kom je ook? Klik dan nu op de banner. Veel plezier en zie je straks bij Webtalk!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.