• Binnenkort nieuws over financiële vrijheid
  • Ken jij webtalk al? Verdien geld met Social media!
Home » Blog » Wijze Vrouwen

Wijze Vrouwen

Gepubliceerd op 21 februari 2020 om 17:11

Vrouwen in de overgang, er zijn er toch zoveel die lijden in stilte of niet weten wat te doen. Stilte dat is wat er is als je over je overgang iets kwijt wilt. Ach meid zijn alleen maar opvliegers, gaat wel weer over. Niemand die je voorbereid op een nieuwe stap in je leven. Tja een goede meid is voorbereid. Niet alleen op school! Meiden, vrouwen kom op wees altijd voorbereid.. Deel het met elkaar. Ik zeg openheid over de menopauze, overgang, het volgende station met wijze vrouwen.

 

Mijn leven met de overgang

Al drie jaar......om gek van te worden....ik zit in de trein, de intercity met maar 1 eindbestemming, reistijd onbekend. Het gaat over zeggen de wijze vrouwen. Tot die tijd zal ik het ritje moeten uitzitten, je stapt erin zonder te weten hoe de reis zal gaan. Waar en hoe je eruit komt en met welke uitdagingen je samen reist.

Ik houd vol, ik houd van de trein. Tijdens de reis lees ik mij suf, start ik een praatgroep, probeer allerlei natuurlijke middelen uit, trek mij terug, of juist niet, doorloop trouw alle fasen en geniet van bijna elk symptoom. Ik raas langs elk perron, onbegrip, eenzaamheid, gevangen voelen in een lijf die wordt geregeerd door hormonen....het gaat over...dat zeggen de wijze vrouwen.

Echter dit heeft niemand mij ooit verteld dat deze overgangreis zoveel meer is dan alleen maar stoppen met menstrueren en wat opvliegers. Slaapgebrek al maanden! Geen idee meer wat doorslapen is. 24x7 getergd worden door opvliegers en stemmingswisselingen . Maar het gaat over zeggen de wijze vrouwen.

Ik reis al drie jaar met de intercity mee...heb reisgenoten zien komen en gaan op alle manieren die allen hun stempel hebben achtergelaten. Negatief en positief. Onbegrip, Geheugenverlies, Depressie en Paniekaanvallen zijn zomaar een paar stations. Gevoel dat je niets meer waard bent. De wereld en ik begrijpen elkaar niet meer zo goed of juist teveel. Alles wordt blootgelegd wat eigenlijk niet aan de oppervlakte wilde komen. Het gaat over zeggen de wijze vrouwen.

Mijn reis is nog niet voltooid. Ja, in deze trein beleef ik elk seizoen telkens in een andere wagon. Op een dag sta ik aan de andere kant, als mijzelf zonder invloed van de hormonen, eindelijk, want het hele leven van een vrouw wordt geregeerd door hormonen. Ja, heb ze ooit willen verkopen maar iedereen had al genoeg. En ik had er genoeg van!

Straks op het andere station, aan het einde van deze rit sta ik op het perron als misschien ook wel een wijze vrouw. Nadat ik deze rit van de overgang heb uitgezeten hoop ik dat ik niet op een leeg perron aankom. We zullen zien, ik reis nog even verder in deze trein ....respect voor alle vrouwen en hun omgeving want deze fase van het leven is iets wat wij allen beleven. Misschien maak ik er ooit wel wel een liedje van Kedeng Kedeng.

Boekentip "Oomen Stroomt Over"

Wil jij jezelf meer begrijpen wat er gebeurd als je in de overgang zit of denkt te zijn? Snapt jou partner er helemaal niets van? Koop dan absoluut dit boek! Het leest heerlijk weg en de illustraties zijn fantastisch! Precies zoals het is. Als "Overganger" herken jij jezelf direct. Laat het aan je partner lezen of geef het cadeau. Je zult samen lachen om zoveel herkenbare situaties. Het heeft mij en mijn partner ontzettend veel geholpen. Er vielen heel wat kwartjes op zijn plaats en schepte daardoor ruimte in onze relatie. Ben zo dankbaar dat dit boek op mijn pad is gekomen. Ik stroom nog steeds over echter weet nu wel hoe ik moet blijven drijven. Ideaal ook voor niet lezers en beelddenkers. Lieve Groet, Linda

 #menopauze #overgang #menopausia #hormonen #Vrouwen #OomenStroomtOver #Treinreis #NieuwLeven #Lind@EnjoyLifeNow


Lees het boek "Oomen Stroomt Over" en herken jouw nieuwe IK in ontwikkeling. Ideaal voor partners, jouw omgeving en beelddenkers. Kun je niet wachten? klik op de onderstaande link en morgen met een kop koffie zeg jij: "Aha zo zit het dus"!

Veel plezier op jouw treinreis. Liefs Lind@


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.