• Binnenkort nieuws over financiële vrijheid
 • Ken jij webtalk al? Verdien geld met Social media!
Home » Blog » Financiële Vrijheid

Financiële Vrijheid

Gepubliceerd op 21 februari 2020 om 17:11

Heb jij echte geld in overvloed? Geen weken teveel in een maand? Goedgevulde spaarrekening en pensioen top gereld? Ok, dan is deze blog niet voor jou bedoelt. Toch nieuwsgierig? Lees gerust verder en lees wat financiële vrijheid kan zijn.

Financiële vrijheid wat is dat? 

De absolute vrijheid te voelen, ervaren en beleven wat je moet, kunt en wilt doen zonder zorgen te hebben of de financiële middelen wel toereikend zijn. De vrijheid hebben te kiezen voor leven in plaatst van overleven. De wetenschap hebben dat jouw financiële basis voldoende of zelfs ruim voldoende is voor levenssituaties welke moeilijk zijn.

Geldstress 

Dagelijkse stress hebben over geld, helaas kampen vele mensen met deze vorm van stress. Het is elke dag aanwezig in je systeem of je nu wilt of niet. Elke maand heeft zeker 2 of 3 weken teveel ten opzichte van je inkomen. Geld is al op na het betalen van alle verplichtingen en krap aan heb je nog wat huishoudgeld voor 2 weken. Misschien ben je aangewezen op de voedsel- of kledingbank of hulp van je omgeving. Struin je wekelijks de koopjeshoek af voor noodzakelijkheden welke je kinderen nodig hebben voor school. Spaar je statiegeld op om het verjaarscadeau van je kind te kunnen kopen. Doe je mee aan zegeltjesacties zodat je met kerst een extraatje op tafel kunt zetten of een kerstboom in huis kunt halen. Het houd je elke dag bezig of je het nu leuk vindt of niet. Je maakt je zorgen en dat geeft stress, spanningen, hoofdpijn en kan zelfs leiden tot depressiviteit, gevoel van falen en schuldgevoel.

Schuldgevoel 

Als mens ga je je hopeloos schuldig voelen wanneer je een lange periode, misschien wel jaren, niet aan je financiële verplichtingen kunt voldoen. Dit uit zich veelal in uiteenlopende heftige situaties, waar helaas vele relaties niet tegen bestand zijn. De meeste irritaties, frustratie en conflicten zijn te herleiden naar geldstress. Het tekort hebben van geld om jezelf of je gezin te kunnen voorzien in jullie basisbehoefte. Laten we nog even niet spreken van de leuke dingen welke we onszelf ontzeggen en wel nodig hebben. 

De vader die het gevoel heeft gefaald te hebben omdat hij niet voor zijn gezin kan zorgen en depressief wordt met alle gevolgen van dien. De moeder die zich een slechte moeder voelt omdat zij haar kinderen niet kan geven wat ze graag wil en daardoor chronisch ziek wordt. De vrouw of man die maar blijft vechten met het leven, boos door het leven gaat, kansen misloopt en voor de trein springt. Het schuldgevoel heeft invloed op alle dagelijkse dingen die je doet, het zit in jou nagenoeg verankerd. Maar hoe kom je er uit? Hoe draai je het roer om? 

Waar word jij blij van? 

Weet je dat nog waar jij blij van wordt of durf je daar niet meer aan te denken.
Wil je niet meer voelen hoe het is om financiële vrijheid en overvloed te ervaren?
 

Kom droom even met mij mee. Hoe zou het zijn als: 

 • Er geen schulden zijn zoals hypotheek of lening 
 • Je niet meer afhankelijk bent van de voedsel- en/of kledingbank
 • Er geen angst meer is voor de deurwaarder die op de stoep staat
 • Er geen paniekaanval is als de blauwe enveloppe op de deurmat valt
 • Je heerlijk je boodschappen doet zonder op de kleintjes te hoeven letten 
 • Je moeiteloos je rekeningen en verzekeringen betaalt
 • Je zonder zorgen de auto naar de garage kunt brengen voor een keuring of reparatie? 
 • Je weet dat je je kinderen kunt geven wat en wanneer zij het nodig hebben.

Laten we het nog gekker maken!

 • Shoppen met je vriendinnen
 • Genieten van een fantastische lunch op een terras. 
 • Ontspannen met je levenspartner een avondje uit te zijn en samen te genieten. 
 • Eindelijk een vakantie boeken 
 • Je partner te verrassen met een verwenweekend ergens in Europa 
 • Voorrijden met een nieuwe auto 
 • Jouw studie te volgen waar je hart ligt omdat je het gewoon kan betalen 
 • In een nieuw huis gaan wonen of naar het buitenland te vertrekken 
 • Rentenieren als je 50 bent en genieten van het leven 
 • Je van overleven naar leven bent gegroeid.

Nee dat bestaat niet! 

Ik hoor je het al zeggen. Dat bestaat niet, lukt nooit, dat is maar een droom. Is dat werkelijk zo? Persoonlijk geloof ik in dromen en dat deze ook werkelijk uitkomen, Dat er een kracht in een ieder zit wat ze brengt waar ze willen zijn. Sterker nog dat een ieder de kracht heeft heftige situaties aan te kunnen en toch hun dromen uit te laten komen. Ja jij kan dat ook! Manifestatie van levensgeluk noem ik dat. Ok, je moet er wel wat voor doen. Niet in je slachtofferrol blijven hangen, depressief blijven of blijven mokken. Draai het spel om! De meeste kennen wel het systeem van  Law of Attraction, maar daar doel ik hier niet op. In eerste instantie is hoe jij er mee om gaat en wat jouw diepgewortelde overtuigingen zijn. Ik geloof oprecht dat een ommekeer mogelijk is. Sterker nog ik weet het zeker! Het is ook een keuze en vandaag, nu nog, kun jij de keuze maken een beter leven voor jezelf te manifesteren. Zo kun je beginnen

Manifesteer jouw Rijkdom 

Schrijf eens op waar jij blij van wordt zonder aan geld te denken. Niet afvragen of het wel haalbaar is. Je kunt het namelijk oefenen. Je kunt ook een dure cursus volgen van bijvoorbeeld “the law of attraction”, echter er is een andere weg voor als je met nul moet starten. Toe maar, pak een pen en papier en ga schrijven. Droom en breng de droom van boven naar beneden op het papier. Schrijf op zijn minst 10 dingen op waar jij blij van wordt. Morgen maak je weer een lijst met 10 dingen waar jij gelukkig van wordt. De dag daarna maak je een lijst met 10 dingen wat jij een ander gunt. Hang deze lijstjes op aan de muur. Kies een plek waar je ze elke dag ziet. Lees, voel, visualiseer. 

Dat is de eerste stap op weg van Overleven naar Leven. 

Oplossingen? 

Ja er zijn oplossingen, echter zul je het pas echt oplossen als je ook de blokkades en overtuigingen in jou los laat. Geloof, voel, zie, ruik, weet, hoor dat ook jij overvloed mag ervaren. Dat ook jij geld genoeg hebt, financiële vrijheid hebt en bovenal mag leven zoals het leven bedoeld is. Ja het mag echt! Geef jezelf een schop onder je kont en ga ervoor. Je zult zien dat er een wereld opengaat voor jou. Heb je je al afgevraagd waarom je hier op deze blog terecht bent gekomen? Waarom? Hoe? Sta daar even bij stil. Dit artikel, deze blog heb jij zelf gemanifesteerd, jij wilde dit lezen, in jouw herinnering brengen dat er wel degelijk een andere weg is. Gefeliciteerd met jouw manifestatie! Laten we nu op weg gaan naar de praktische kant en het gewoon doen. Kijk eens rond op deze plek en ontdek nieuwe vormen van een passief inkomen creëren, van stappen die jij kunt zetten om weer te gaan genieten van het leven.  Lieve groet voor vandaag! Lind@

#Financiële #Vrijheid #PassiefInkomen #EXWWallet #Cryptocurrency #VanOverlevenNaarLeven #Manifestatie #Rijkdom #EnjoyLoveAndLifeNow


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.